Over Femia van der Kolk – Hartman

Gediplomeerd Kraamverzorgster

Sinds 1977 

Sinds 1977 ben ik gediplomeerd kraamverzorgster. Met veel plezier werk ik met gezinnen als zelfstandig kraamverzorgster. Jaarlijks doe ik gecertificeerde cursussen, bijscholing en training over alle facetten van kraamzorg.

Aangesloten bij het kwaliteitsregister 

Ik ben aangesloten bij het Kenniscentrum Kraamzorg, dit is het kwaliteitsregister van onze beroepsgroep. In dit register worden al mijn bijscholingen geregistreerd. Ook vindt er toetsing plaats op gevolgde scholing. Bijscholingen die geregistreerd zijn in het register:

  • (kinder) EHBO en kinderreanimatie
  • Borstvoeding
  • Dunstan babytaal
  • Babyreanimatie
  • Scholing acute verloskunde
femia-vanderkolk-hartman

Professioneel en ervaren kraamverzorgster met hart voor haar werk!

19

In eerste plaats uitstekende zorg voor kind en moeder en daarnaast ook voor oudste kind en man. Kraamweek vloog voorbij en was heel ontspannen, hele huishouding ging ongemerkt door. Veel kennis over borstvoeding waardoor dit erg goed is opgestart. Professioneel en ervaren kraamverzorgster met hart voor haar werk!

Karijn

En dat komt zeker door de goede begeleiding in de kraamweek.

17

We waren erg blij dat Femia voor de 2de keer bij ons wilde komen. We vonden beide keren erg jammer dat ze weer weg moest, de goede hulp die ze ons gegeven heeft maar ook de gezelligheid die ze mee bracht werd al snel gemist. En natuurlijk niet te vergeten de heerlijke fruithapjes en eten wat ze voor ons maakte! Dochter is nu 4 maand en met trots kan ik zeggen dat ik nu nog steeds borstvoeding geef en dat komt zeker door de goede begeleiding in de kraamweek.

Heidi, Nieuwlande

Lees meer ervaringen >