Kraam & de Zorgen

Welkom, je bent wellicht op zoek naar kraamzorg of je bent je aan het oriënteren naar de verschillende mogelijkheden van kraamzorg in de kraamtijd.

Bijzonder moment 

In verwachting zijn van een baby is iets heel bijzonders, er gaat namelijk iets veranderen in je leven. Het duurt waarschijnlijk nog even maar het regelen van kraamzorg  is belangrijk.

Via Kraam & Zorg verleen ik, Femia van der Kolk, als zelfstandig kraamverzorgster zorg, hulp en begeleiding aan jou als kraamvrouw en je partner/gezin in de periode van en na de bevalling; de kraamtijd. Speciale aandacht voor persoonlijke verzorging van moeder en baby maar ook deskundige ondersteuning bij het geven van borstvoeding en/of flesvoeding.

Mijn werkgebied is vooral in de 3 noordelijke provincies, Groningen, Friesland en Drenthe, ben je woonachtig buiten dit gebied is dit bespreekbaar.

Persoonlijk & flexibel 

Vanuit een persoonlijke, flexibele benadering is het mijn doel om jullie kraamtijd zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Hierdoor kan ik goed inspelen op jullie specifieke wensen binnen de kraamtijd. Om inzicht te krijgen in jullie wensen en om jullie te informeren kom ik graag voor de bevalling op intake bij jullie thuis.

Over Femia van der Kolk – Hartman >

Dankzij Femia hebben wij 2 keer een heerlijke kraamtijd mogen hebben

20

De eerste keer is zij ons zo goed bevallen, dat ik meteen wist dat als ik nog een keer zwanger zou zijn dat zij dan weer mocht komen. Ook dit keer heeft Femia ons weer ontzettend goed geholpen, ik had bij de intake gevraagd of ze onze zoon erbij in wilde trekken met alles wat met de baby te maken had en dit heeft ze super goed gedaan.
Wij zijn erg dankbaar dat Femia onze kraamhulp was en zullen haar allemaal erg missen.

Denise

De zorg voor ons gezin is prima verlopen!

5

We hebben de aanwezigheid van Femia als zeer prettig en professioneel ervaren. De zorg voor ons gezin is prima verlopen!

Kirsten

Lees meer ervaringen >